Macedonian Human Rights Movement International

2009 NEWS ARCHIVES

MHRMI, Macedonian Government to Increase Cooperation in Lobbying for Name Recognition, Human Rights
MHRMI, Macedonian Government to Increase Cooperation in Lobbying for Name Recognition, Human Rights
Macedonian Human Rights Movement International (MHRMI) - Press Release Toronto, Canada, February 11, 2009 - Macedonian Human Rights Movement International (MHRMI) is pleased to announce its collaboration with the government of the Republic of Macedonia in lobbying for international recognition of Macedonia's constitutional name and human rights for the ...
Интервју со Димитри Иоану, член на Претседателството на Виножито
Интервју со Димитри Иоану, член на Претседателството на Виножито
Во ноември 2008 година го одржавте вториот Конгрес на Виножито и тој помина мирно и без поголеми притисоци од властите во Грција. Дали е тоа некаков знак дека се променило нешто во односот кон Вашата организација и дали полека попушта притисокот? - Не. ...