Macedonian Human Rights Movement International
Campaign poster calling for the arrest of Zoran Zaev
Соопштение за медиумите

ММДЧП започна кампања за итно апсење на нелегитимниот македонски "премиер" Зоран Заев


ММДЧП започна кампања за итно апсење на нелегитимниот македонски "премиер" Зоран Заев